Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Οι ιδανικές θερμοκρασίες σερβιρίσματος των κρασιών.

Μερικές φορές στις φιάλες των κρασιών αναγράφεται η θερμοκρασία σερβιρίσματος. Αυτό γιατί με αυτή την θερμοκρασία το κρασί μπορεί να αναδείξη όλα του τα μπουκέ των αρωμάτων και των γεύσεων. Η σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος αναδεικνύει το κρασί στο ποτήρι,όλη του την ποιότητα.

ΛΕΥΚΑ - ΝΕΑ.

Καλοκαίρι 6 - 10 c
Χειμώνας 8 - 12


ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ Η ΑΠΟ ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΣΗ

Καλοκαίρι 10 - 12 c
Χειμώνας 12 - 14 c


ΚΟΚΚΙΝΑ - ΝΕΑ.

Καλοκαίρι 12 - 14 c
Χειμώνας 14 - 16 c


ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ Η ΑΠΟ ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΣΗ

Καλοκαίρι 14 - 16 c
Χειμώνας 16 - 18 c


AΦΡΩΔΗ - ΞΗΡΑ - ΓΛΥΚΑ.

Καλοκαίρι 5 - 7 c
Χειμώνας 6 - 8 c


ΓΛΥΚΑ - ΛΕΥΚΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ - ΡΟΖΕ

Καλοκαίρι 10 - 12 c
Χειμώνας 12 - 14 c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου