Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Elession Amke. Η ελληνική Ιστορία πίνεται…αλλά δεν σβήνεται!

 Η ελληνική Ιστορία πίνεται…αλλά δεν σβήνεται!




Τί γεύση είχαν οι οίνοι των συμποσίων της Αρχαίας Ελλάδας;
Είχαν την πλούσια αρωματική γεύση του αγνού! Και στους αιώνες των αιώνων η οινοποίηση που θα γίνεται με αυτό το πρότυπο, θα γεννά τους ίδιους οίνους. Γνήσιους, ανόθευτους, γευστικούς, ευωδιαστούς και πολύτιμους συμμάχους της υγείας μας.
Ο Οργανισμός Διατροφής και Περιβάλλοντος Ηλέσιον, μετά απο πολλή έρευνα, αναγέννησε την Αρχαιοελληνική οινοποίηση.
Οι οίνοι του Οργ. Ηλέσιον είναι οίνοι… ραψωδοί. Περιδιαβαίνουν σε πολιτείες και χωριά και εξιστορούν ιστορίες περίφημες για γεγονότα που έγιναν χιλιάδες χρόνια πριν. Μάχες, γιορτές, έρωτες, σπονδές για την εύνοια των θεών, μάθημα στους αγρούς και συμπόσια που τελειώνουν με το γλυκό φως της αυγής.
Όταν ρέουν στο ποτήρι οι άκρατοι οίνοι, σαν μικρές κόκκινες και άλλες ροδοχάλκινες μεταξένιες «κορδέλες», ένα υφαντό αρχίζει να πλέκεται στον αργαλειό της ζωής. Τον ρυθμικό χτύπο του, πλαισιώνει η μουσική από λύρες και αυλούς που τους δίνει υπόσταση η πνοή των Σατύρων και των Σιληνών και τους καθοδηγεί το ασυγκράτητο πάθος του μεγάλου Πάνα. Τριγύρω χορεύουν κορίτσια με πέπλα και αγόρια με στεφάνια στα μαλλιά. Γράφουν με τα βήματά τους στην γη τα λόγια της ελεύθερης ψυχής και με τα χέρια υψωμένα στον ουρανό… δέχονται την αθανασία. Κόντρα στα προβλήματα και τις επιθέσεις που γίνονται στο μεγάλο, στο ωραίο και στο αληθινό… από το σκοτάδι.
Οι βιολογικοί οίνοι του Οργανισμού Διατροφής και Περιβάλλοντος Ηλέσιον, είναι φυσικής οινοποίησης με γηγενείς ζυμομύκητες στη βάση αρχαιοελληνικών πρότυπων. Υψηλόβαθμοι, χωρίς πρόσθετα θειώδη και άλλα χημικά, χωρίς φιλτράρισμα και χωρίς πρωτεϊνική καθίζηση. Γι αυτό πέρασαν στο σώμα του οίνου σχεδόν όλα τα αντιοξειδωτικά, οι πολυφαινόλες, η ρεσβερατρόλη και οι OPC (Ολιγο-Προ-Ανθοκυανιδίνες) των σταφυλιών. Είναι οίνοι υγιείς και παράλληλα εξαιρετικά γευστικοί και αρωματικοί, που όσο περνάει ο χρόνος γίνονται όλο και καλύτεροι.
Όταν οι άκρατοι οίνοι σμίγουν με την δροσοσταλίδα του σταφυλιού και γίνεται η κράση, σμίγουν θαρρείς την ίδια στιγμή οι συναγωνιστές όλου του κόσμου… για έναν τίμιο σκοπό.
Κι όταν άλλοτε σμίγουν με το Σταφυλόμελο, σμίγουν συνάμα τα χείλη των ερωτικών συντρόφων όλου του κόσμου… σε ένα ατέλειωτο φιλί.
Οι Έλληνες έχουμε την ευτυχία να απολαμβάνουμε την ίδια τροφή σε συνέχεια χιλιάδων ετών, χάρη στην φιλοσοφία, το μεράκι και τα άξια χέρια των ανθρώπων της πατρίδας μας.
Όλοι όσοι κρατούν ζωντανή αυτή την διατροφική κληρονομιά φροντίζοντας και για την συνέχειά της, είναι θεματοφύλακες πολύτιμοι και χρειάζονται υποστήριξη.
Εμείς οι Έλληνες έχουμε οίνους με Ιστορία!
Ελάτε να σας κεράσουμε!
www.helession.com
Όλε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου