Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Κάβα.Το κρασί είναι ένα μέσον επικοινωνίας μεταξύ των ομοτράπεζων αλλά ακόμα και εάν το πίνεις μόνος σου είναι ένας ερωτισμός που ξεκινά από σένα και τελειώνει σε σένα.

ΛΙΘΟΙΝΟΝ wine & accessories


Βέβαια είμαι υπέρ της κάβας, όχι όμως ότι είμαι και πολέμιος των μεγάλων super markets.

Η εξειδίκευση είναι εκείνη που με τραβά περισσότερο, από το απρόσωπο . Στην κάβα πάντα υπάρχει κάποιος να σου δώσει ορισμένες πληροφορίες για το προϊόν  που θέλεις και έτσι αποκτώντας  κάποια γνώση, θα ενισχύσεις  την απόλαυση της πόσης.

Στο απρόσωπο ότι ξέρεις αγοράζεις και επειδή η παντογνωσία είναι ιδίωμα Ελληνικό, αγοράζεις τα πάντα.

Το κρασί είναι ένα προϊόν που αγοράζουμε χωρίς να ξέρουμε τι περιέχει.  Ο ειδικός όμως θα μας πληροφορήσει για αυτό.

Δεν πιστεύω ότι ένας καβατζής  ξύπνησε ένα πρωί και είπε, θα κάνω κάβα. Η κάβα  είναι τρόπος ζωής, είναι κουλτούρα, είναι καψούρα.  Έτσι κι εγώ είμαι υπέρ της.

Όταν  την συναντώ, δεν μπαίνω γιατί θέλω να αγοράσω κάτι αλλά να ταξιδέψω στον κόσμο της, μέσα από τις ετικέτες των φιαλών. Αυτές είναι ο δίαυλος  επικοινωνίας  μεταξύ του παραγωγού και μένα και εκείνες που χαρακτηρίζουν  την κουλτούρα,  την φιλοσοφία της κάβας και του καβατζή.

Χωρίς όμως τις πολλές και διάφορες κρίσεις  οι
ετικέτες με ταξιδεύουν. Όταν περνώ  από μπροστά της , πολλοί με πιέζουν να μη μπω, όπως το μικρό παιδί στην  παιχνιδούπολη,  μα πάντα το σκορ μου, είναι  μεγαλύτερο από το όχι..   

1 σχόλιο:

  1. σε ζηλευω ωραια καβα και εχουμε εκπτωσεις μαζι της ειναι πολυ καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή