Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Theodora Rouvali , Παντελής Πατερέλλης
Απόψε Τρίτη, η διοίκηση του συλλόγου, γευστική και εικαστική παρέμβαση οίνου, περί οίνου ο λόγος Μυτιλήνη, που αποτελείτε από τους, Διρχαλίδη Δημήτρη, Ψάνη Παρασκευά και Μανάβη Νίκο και με μέλη του συλλόγου, θα ανταμώσουν στο γραφικό ταβερνάκι " οι βάγιες " που είναι στο πιο ειδυλλιακό προάστιο της πόλης, Παυσίλυπο στο Ακρωτήρι. Θα δοκιμάσουν και θα αξιολογήσουν τις τελευταίες φιάλες για τον σύλλογο, του οινοποιείου Άγγελος Ρούβαλης της Αιγιαλείας το Μίτος της Αριάδνης, λευκό από Sauvignon blanc - Ασύρτικο 2015 και το Μίτος της Αριάδνης, λευκό από Vionier - Ροδίτης 2015. Το πρώτο κατευθείαν από την φιάλη και το δεύτερο από την καράφα. Σαν πιλοτήριο κρασί θα είναι το τοπικό πολυποικιλιακό  λευκό, Δάφνης και Χλόη του Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου.
Περιμένοντας όλοι μας τα νέα κρασιά, συμμετέχοντας στο άγχος της επιτυχίας των παραγωγών, γιατί μια μικρή κακοτοπιά μπορεί να στοιχίσει τους κόπους όλης της ομάδας όλου του χρόνου.
Το κρασί δεν είναι νερό για να γίνεις μούσκεμα ούτε και τραπέζι να το ξανακάνεις  Έχεις μόνο μια ευκαιρία τον χρόνο και δεν πρέπει να την χάσεις.
ΥΓ. Τα κρασιά του οινοποιείου Theodora Rouvali έχουν  σταλεί στο σύλλογο με courier. Thanks!
Υγιαίνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου