Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Τα κρασιά της Ανάστασης και της γιορτής του Πάσχα, της Αναστασίας Φράγκου.


Τα κρασιά είναι του οινοποιείου της Αναστασίας Φράγκου από την Ραφήνα της Αττικής, επιλεγμένα για την Ανάσταση. Αρχίζουμε με το Λευκό Heart, μετά στο Ροζέ Soul και τελειώνουμε με το Κόκκινο Body. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Cheers!

Ξανά και πάλι μαζί, εδώ με τα κρασιά της οικογένειας του Διονύση και της Αναστασίας Φράγκου από την Ραφήνα της Αττικής. Τρεία νέα κρασιά τρίς νέες εκδόσεις, με αλλαγές στην ονομασία, την φιάλη, την ετικέτα και στα πώματα που είναι πλέον μοντέρνα βιδωτά και μας βεβαιώνουν ότι τα κρασιά αυτά είναι έτοιμα να τα απολάυσουμε από την στιγμή που  τα έχουμε στα χέρια μας.
Η όλη τους εικόνα μας πάει κάπου στην ψυχεδέλεια Heart, Soul, Body, Καρδιά, Ψυχή και Σώμα, Λευκό, Ροζέ και Κόκκινο, κάπου στην Soul music και στον James Brown και το δυνατό του χαρτί, It,s a man's world.

Και πάμε στο δεύτερο στην συνέχεια που είναι το Ροζέ, Soul, δηλαδή, η  ψυχή και πως να μην είναι η ψυχή αφού ο έρωτας είναι η ψυχή και το Ροζέ είναι το ερωτικότερο όλων.
Χωρίς κρασί πως να χαρείς τον έρωτα!!
Χωρίς κρασί ποιά τέρψη στους ανθρώπους απομένει!!!
Ένα κρασί που ο κάθε οινοποιός θέλει να έχει στην γκάμα του. Ένα κρασί ανοιξιάτικο με τα χρώματα και τις μυρωδιές της άνοιξης και της χαρές του Πάσχα. Ένα κρασί ερωτικό, ανάλαφρο, η καλύτερη ελαφριά και δροσερή συντροφιά.
Αγιωργίτικο με Μερλό, από τους αμπελώνες του Πικερμίου, Αττικής.
Σε κάποιο σποτάκι, στο Περί οίνου ο λόγος, τα 202 σποτάκια του κρασιού, αναφέρει ότι, ο σύνδεσμος μεταξύ κρασιού και γης είναι το αμπέλι. Άν ο αμπελουργός-οινοποιός δείξει αγάπη και σεβασμό, το αποτέλεσμα θα είναι γευστικό.
Εδώ ακριβως το έχουμε.
Το χρώμα του ζωντανό τριανταφυλί και πρός το φραουλί με πολύ καλή διαύγεια που μπορείς να βλέπεις μέσα του.
Στη μύτη όλα τα αρώματα των λουλουδιών της άνοιξης, της πασχαλιάς, του τριαντάφυλου, της φάουλας και του αγιόκλημα.
Στο στόμα έχουμε τα γλυκά αρώματα των λουλουδιών και της φράουλας, που μας δίνουν μια εξεραιτική ισορροπία, με την οξύτητα και τις τανίνες να παίζουν παιχνιδιάρικα αφίνοντας μια ευχάριστη επίγευση.
Το σώμα του καλό με το αλκοόλ στο 13%.
Γενικώς, έχει μια πολυσύνθετη ισορροπία που σίγουρα θα το αγαπήσετε.
Είναι ένα γευστικότατο ποτό που μπορεί άνετα να σταθεί στην παραδοσιακή Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα.
Τέλος, είναι μια επίγευση με την χαρά του έρωτα και την απόλυτη απόλαυση της γεύσης.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Υγιένετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου