Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές.

Φίλοι μας αγαπημένοι του κρασιού και του συλλόγου Γευστικής και Εικαστικής Παρέμβασης Οίνου Περί οίνου ο λόγος Μυτιλήνη.
Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των εορτών με τις περισσότερες ονομαστικές εορτές και με τις μεγαλύτερες, αυτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους. Από την άλλη μεριά είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση μα πρέπει να μείνουμε στην θετική πλευρά της ζωής μεταφέροντας αυτή την αίσθηση και στους γύρω μας.
Αγαπάμε τον Ελληνικό αμπελώνα και το Ελληνικό κρασί και είμαστε δίπλα τους, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες βιώνουν όλοι τους για να γεμίσουν το ποτήρι μας, άσχετα αν το κράτος φαίνεται να είναι απέναντί τους και απέναντι σε μας τους λάτρεις του κρασιού.
Εμείς όμως θα σηκώσουμε τα ποτήρια μας και θα ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά για τις ονομαστικές εορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με την υπόσχεση ότι πάντα θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις του Ελληνικού αμπελώνα και του Ελληνικού κρασιού που τα τελευταία χρόνια μας έχουν κάνει όλους υπερήφανους με τις διακρίσεις τους στον διεθνή χώρο, την δυναμική τους και την εξωστρέφειά τους.
Χρόνια πολλά.
Εις υγείαν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου