Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Icewine


Οίνος φυσικώς γλυκός.

Αποτέλεσμα, κλίματος, καλλιεργητικής μεθόδου και πολύ φροντισμένης οινοποίησης. Κάθε κλήμα δίνει όχι περισσότερο από ένα ποτήρι κρασί.

To ice wine ως ένα κρασί υψηλών απαιτήσεων, λόγω της δυσκολίας της παραγωγής και των υψηλών αισθητηριακών απολαύσεων, σε μπουκέ αρωμάτων και γεύσεων, δεν μπορεί να συνδυαστεί με ένα κοινό πιάτο φαγητού, ή να συνοδεύσει οποιοδήποτε τραπέζι. Δεν έχει την ανάγκη της συνοδείας αλλά την ανάγκη της παρουσίας.

Σαν επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο τραπέζι σε εδέσματα κλείνουμε με αυτό και προσέχουμε την θερμοκρασία του να μη είναι πάνω από τους 6ο C, σε κλασικό ποτήρι του λικέρ, μικρή κλειστή τουλίπα και να θαμπώσει κιόλας.

Εάν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε θα το συνοδεύσουμε με ένα γλύκισμα υψηλής ζαχαροπλαστικής. Το ένα να δέσει το άλλο και καλά συμπεράσματα στις αποφάσεις των ομοτράπεζων.

Εις υγείαν….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου