Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Master class Γρηγόρης Κόντας στο Hilton Athens

Masterclass από τον γλυκύτατο Γρηγόρη Κόντο με θέμα οι διεθνοποιημένες ποικιλίες κρασοστάφυλων που καλλιεργούνται στην Πελοπόννησο.
Ο γεωγραφικός τόπος και το πολυμορφικό έδαφος της Πελοποννήσου με τους ορεινούς όγκους να είναι τα ψυγεία των αμπελώνων όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην αμπελοκαλιέργεια και ιδιαίτερα στην διαχείρηση των διεθνοποιημένων ποικιλιών. 
Ο Γρηγόρης σαφέστατος,συγκεντρωτικός και κατανοητός από όλους μας προσέγγισε το θέμα σωστά ώστε να ενυσχίσει την γνώση για την απόλαυση του κρασιού σε όλους τους λάτρεις του, ειδήμονες και εραστές του.
Εκ μέρους μου και εξ όλων των μελών του συλλόγου, Γευστική και Εικαστική Παρέμβαση Οίνου περί οίνου ο λόγος Μυτιλήνη σας ευχαριστούμε! Υγιένετε!!!  Καλημέρα, ο Γρηγόρης με γνώρισε και στους γονείς του ( ο πατέρας συμμαθητής σου) και στην γυναίκα του που είναι Μυτηληνιά. Βέβαια το κρυφό χαρτί του κρασιού είναι η Μαρία που στα 35 χρόνια πραγματική κουζίνα έχει ταίσει χιλιάδες πραγματικά στώματα και όχι τηλεοπτικά με τις καλύτερες βεβαίως κριτικές πάντα πίσω από τις κάμερες συμβάλλοντας σε ένα μεγάλο μέρος στην Λεσβιακή γαστρονομική κουλτούρα. Η σκέψη μας ήταν, θα σερβίρουμε αυτό το κρασί, με τί θα το συνοδέψουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου