Λίγα γράμματα για να μάθεις το κρασί της φιάλης.
Ε . Ο. - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΟΙΝΟΣ.
Ο παραγωγός έχει τις ελαχιστότερες υποχρεώσεις.
Τ . Ο. - ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ.
Ο παραγωγός οριοθετεί τους αμπελώνες και η περιοχή γίνεται πιό συγκεκριμένη.
Ο . Κ . Π. - ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Το κρασί έχει προέλευση από την παράδοση όπως η Ρετσίνα.
Ο . Π . Ε. - ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.
Ο τίτλος αυτός δίδετε στα θαυμάσια Ελληνικά κρασιά.
Ο . Π . Α . Π. - ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Ο τίτλος αυτός δίδετε σε κρασιά που η περιοχή τους (terroir) επιδεικνύει ένα δυναμισμό σε μία ποικιλία.
Κ Α Β Α.
Ο παραγωγός υποχρεούται σε κάποια ελάχιστα χρονικα διαστήματα παλαίωσης σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν την ΚΑΒΑ.
Ε . Ο. - ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΟΙΝΟΣ.
Ο παραγωγός έχει τις ελαχιστότερες υποχρεώσεις.
Τ . Ο. - ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ.
Ο παραγωγός οριοθετεί τους αμπελώνες και η περιοχή γίνεται πιό συγκεκριμένη.
Ο . Κ . Π. - ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
Το κρασί έχει προέλευση από την παράδοση όπως η Ρετσίνα.
Ο . Π . Ε. - ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.
Ο τίτλος αυτός δίδετε στα θαυμάσια Ελληνικά κρασιά.
Ο . Π . Α . Π. - ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
Ο τίτλος αυτός δίδετε σε κρασιά που η περιοχή τους (terroir) επιδεικνύει ένα δυναμισμό σε μία ποικιλία.
Κ Α Β Α.
Ο παραγωγός υποχρεούται σε κάποια ελάχιστα χρονικα διαστήματα παλαίωσης σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν την ΚΑΒΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου