Μερικές φορές στις φιάλες των κρασιών αναγράφεται η θερμοκρασία σερβιρίσματος. Αυτό γιατί με αυτή την θερμοκρασία το κρασί μπορεί να αναδείξη όλα του τα μπουκέ των αρωμάτων και των γεύσεων. Η σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος αναδεικνύει το κρασί στο ποτήρι,όλη του την ποιότητα.
ΛΕΥΚΑ - ΝΕΑ.
Καλοκαίρι 6 - 10 c
Χειμώνας 8 - 12
ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ Η ΑΠΟ ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΣΗ
Καλοκαίρι 10 - 12 c
Χειμώνας 12 - 14 c
ΚΟΚΚΙΝΑ - ΝΕΑ.
Καλοκαίρι 12 - 14 c
Χειμώνας 14 - 16 c
ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ Η ΑΠΟ ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΣΗ
Καλοκαίρι 14 - 16 c
Χειμώνας 16 - 18 c
AΦΡΩΔΗ - ΞΗΡΑ - ΓΛΥΚΑ.
Καλοκαίρι 5 - 7 c
Χειμώνας 6 - 8 c
ΓΛΥΚΑ - ΛΕΥΚΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ - ΡΟΖΕ
Καλοκαίρι 10 - 12 c
Χειμώνας 12 - 14 c
ΛΕΥΚΑ - ΝΕΑ.
Καλοκαίρι 6 - 10 c
Χειμώνας 8 - 12
ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ Η ΑΠΟ ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΣΗ
Καλοκαίρι 10 - 12 c
Χειμώνας 12 - 14 c
ΚΟΚΚΙΝΑ - ΝΕΑ.
Καλοκαίρι 12 - 14 c
Χειμώνας 14 - 16 c
ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟ ΒΑΡΕΛΙ Η ΑΠΟ ΦΙΑΛΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΣΗ
Καλοκαίρι 14 - 16 c
Χειμώνας 16 - 18 c
AΦΡΩΔΗ - ΞΗΡΑ - ΓΛΥΚΑ.
Καλοκαίρι 5 - 7 c
Χειμώνας 6 - 8 c
ΓΛΥΚΑ - ΛΕΥΚΑ - ΚΟΚΚΙΝΑ - ΡΟΖΕ
Καλοκαίρι 10 - 12 c
Χειμώνας 12 - 14 c
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου