ddirchalidis
Συνολικές προβολές σελίδας
Σάββατο 10 Μαρτίου 2018
Η φιλοξενία του παραγωγού.
Το να αφιερώσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας στην άσκηση της φιλοξενίας αξίζει πάρα πολλά. Όταν η ικανότητα να παράγεις αρίστης ποιότητας κρασιά ανταμώνει (κάνει ρίμα) με την φιλοξενία τότε μπορείς να φθάσεις στην τελειότητα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου