Για απόψε αυτό παρέα με φίλους στο Παυσίλυπο της Μυτιλήνης. Καλλίστη Σαντορίνη 2008 BOUTARI. Μόλις κατέβηκε από την φωτιά και το γλυκό κυδώνι το βάλαμε πάνω σε λαδοτύρι με φρυγανιά Αγίας Μαρίνας και να ο μεζές. Πρέπει να το ανοίξεις μαλακά να ξεκολλήσει ο φελλός και η να το αφήσεις να ανασάνει πριν το σερβίρεις η να το μεταγγίσεις, πίνεται κρύο προς το παγωμένο γιατί με την μετάγγιση θα ζεσταθεί. Στην υγειά μας και καλό μήνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου